İnsanda sıcak ve soğuk sıvının özofagus motilitesine etkisi - Özdoğan, Osman Cavit (My University, 1994)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-İÇ HASTALIKLARI-ÖZOFAGUS