Türk devriminin sınıfsal yapısı Cumhuriyet’in ilk yıllarında model arayışları ve Kadro Hareketi. - Yanardağ, Merdan, 1959- (My University, 1986)
unknown
Keywords: SİYASAL YAŞAM-TÜRKİYE-KADRO HAR; TÜRKİYE CUMH.-DEVRİMLER