Değişik kanal dolgu tekniklerinin mikrosızıntı miktarlarının farklı mikrosızıntı test yöntemleri ile karşılaştırmalı olarak incelenmesi - Karagenç, Beril (My University, 2005)
unknown
Keywords: Diş Hastalıkları; Kanal Dolgu Teknikleri