Pazar bölümlemesinde ayırma analizi ve bir uygulama. - Ayyıldız, İ. Bülent (My University, 1986)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Pazar araştırması ve analizi; Pazarlama yönetimi; PAZARLAMA-PAZAR BÖLÜMLEME