Minder güreşini seçenlerin tercihinde rol oynayan psişik özellikler - Güven, Özbay, 1960- (My University, 1988)
unknown
Keywords: Dinlence ve eğlence sanatları; Güreş; Mücadele sporları; SPOR PSİKOLOJİSİ; SPOR-GÜREŞ-MİNDER GÜREŞİ