PVD yöntemi le üretilmiş çok katlı AITİN (aluminyum titanyum nitrür) kaplamaların sürtünme ve aşınma davranışlarının incelenmesi - Selek, Bülent (My University, 2004)
unknown
Keywords: Kaplama; Metal Eğitimi