6- 15 yaş grubu eğitilebilir alt özel sınıf öğrencilerinde hareket etkilerinin değerlendirilmesi - Kipeci, Aysel (My University, 1998)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR, ÇOCUKLAR İÇİN; ZEKA DÜZEYLERİ