Örgüt kültürü ile yöneticilerin liderlik tarzları ilişkisini belirlemeye yönelik bir araştırma - Erkan, Nurgün (My University, 1995)
unknown
Keywords: Genel yönetim; ÖRGÜT KÜLTÜRÜ-YÖNETİCİLER; YÖNETİCİLER-LİDERLİK-KÜLTÜR; Yürütmenin yönetimi