Kitab-ı Köroğlu (vr.33b-75a) (İnceleme-metin-dizin) - Akdağ, Ayşe Özkan (My University, 2017)
unknown
Keywords: Chagatay language; Çağatay Türkçesi; destan; epopee; Kitâb-ı Köroğlu; Mirza Halil Yüzbaşıyev Karabağî; Özbek Türkçesi; Tarih; Turkish language; Türk dili; Türk dili ve edebiyatı; Türk dilleri; Uzbek language