Yönetimde yetki ve sorumluluk denkliği ilkesi açısından beden eğitimi öğretmenliği - Yoruç, Müfide (My University, 1994)
unknown
Keywords: Fiziksel form; İnsan fizyolojisi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; YÖNETİM-YETKİ DEVRİ