Deneysel siklosporin nefrotoksisitesi modeli üzerine lökotrien reseptör blokerlerinin etkileri - Atakan, Aydın (My University, 2003)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri