Marmara Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesi, Tekstil Eğitimi Bölümü, atelye ve laboratuvarlarının ergonomik koşullara uygunluk yönünden incelenmesi - Baran, Serap (My University, 1994)
unknown
Keywords: ERGONOMİ-; İnsan faktörü mühendisliği; Mühendislik; TEKSTİL-EĞİTİM-ÜNİVERSİTE