Tip I diabetes mellitusu olan hastalarda periferik kanda dolaşan endotel hücrelerinin endotel fonksiyonu ile olan ilişkisi - Aşıcıoğlu, Ebru (My University, 2008)
unknown
Keywords: Diyabetli Hastalar; İç Hastalıkları