Farklı salım kinetiğine sahip iki katlı tabletlerin hazırlanması ve tablet özelliklerinin in-vitro değerlendirilmesi - Canbağı, Hatice (My University, 2017)
Farklı Salım Kinetiğine Sahip İki Katlı Tabletlerin Hazırlanması ve Tablet Özelliklerinin İn-Vitro Değerlendirilmesi ABSTRACT Prepearing And In-Vitro Evaluation Of Bilayer Tablets Consisting Of Different Release Kinetics
Keywords: Alzheimer; Alzheimer hastalığı; Bilayer tablets; controlled release tablet; Çift katlı tabletler; donepezil HCl; Farmasötik; hızlı salımlı tablet; İlaçlar – Doz; İlaçlar – Kontrollü salınım; immediate release tablet; kontrollü salımlı tablet; memantin HCl; memantine HCl; Tedavi; Teknoloji