Hiperemi ve akut seröz pulpitis gösteren pulpanın immünoglobulin değerleri ve kıyaslanmaları. - Düzdar, Lale (My University, 1987)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri