Türk musikisinde tanbur sazının gelişimi - Öksüz, Mustafa Aydın (My University, 1998)
unknown
Keywords: Belirli çalgılar ve müzikleri; Müzik; MÜZİK ALETLERİ; Telli çalgılar; TÜRK MÜZİĞİ; yaylı telli çalgılar