Müslüman ülkelerin AB ile ilişkileri ve Türkiye'deki İslamcı kesimin Gümrük Birliği'ne bakışı - Altun, Şemim Erdener (My University, 1997)
unknown
Keywords: Gümrük Birliği_Avrupa Birliği; Gümrük Birliği_Türkiye; İslam Ülkeleri_Gümrük Birliği