Türkçe yapay cümle testi - Çiprut, Ayşe Ayça (My University, 1994)
unknown
Keywords: Cerrahi; KONUŞMA BOZUKLUĞU-TESTLER; Kulak hastalıkları (otoloji) ve işitme bilimi (odyoloji); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri