Polen Allerjisi - Kaya, Zafer (Marmara Pharmaceutical Journal, 1987)
Allergopharma Joachim Ganzer KG isimli Alman firmasının Türkiye temsilcisi olan Farmak End.ve Tic.Ltd.Şti.nin yayınlamış olduğu ''polen allerjisi (saman nezlesi)''adlı yayınla ilgili bazı bilimsel görüşlerimizi belirtmek isteriz.