Tümör hücrelerinde aminoasil- tRna sentetaz aktivitesinin incelenmesi - Avşar, Melike (My University, 1993)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Onkoloji; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-TIBBİ BİYOLOJİ; TÜMÖRLER; Tümörler ve çeşitli bulaşıcı hastalıklar