Niğde Hüdavend Hatun Kümbeti plastik bezeme ve cephe düzeni - Neftçi Yivlik, Ayşe (My University, 1999)
unknown
Keywords: Dini ve benzeri amaçlı yapılar; Güzel ve dekoratif sanatlar; Kümbetler; MİMARİ, İSLAM_TÜRKİYE; Mimarlık; Yardımcı ibadet binaları