Polipropilen cam küre polimer kompozitinin özelliklerine UV yaşlandırmanın etkisi - Aydın, Aslıhan (My University, 2017)
Bu tez kapsamında PP, Cam küre ve maleik anhidritle takviye edilmiş polipropilenkompozitlerine UV yaşlandırma yapılmasıyla birlikte mekanik, termal ve morfolojiketkileri incelenmiştir.

An investigation was carried out on the effects of MAPP and UV annealing treatment onthe mechanical, thermal and morphological properties of PP, glass spheres andpolypropylene composites reinforced with maleic anhydride.
Keywords: Malzeme, Mühendislik; MAPP; Metalurji , Mühendislik; Polipropilen; polypropylene; UV; UV MAPP