İşe yeni alınan personelin eğitimi ve bankacılık sektöründeki uygulamadan örnekler - Atmaca, Dilek (My University, 1993)
unknown
Keywords: BANKACILIK-TÜRKİYE-PERSONEL EĞİTİMİ; PERSONEL YÖNETİMİ-EĞİTİM