Ticari bankalarda riske maruz değer yöntemi ile ölçülen piyasa riskinin bankacılık stratejilerine etkisi - Bolgün, Kaan Evren (My University, 2002)
unknown
Keywords: Bankalar ve Bankacılık; Risk Yönetimi