Hazır giyim işletmelerinin yapısal durumu ve işçiliğin kalite üzerindeki etkileri - İşgören, Erkan (My University, 1988)
unknown
Keywords: Dokumalar; Elyaftan yapılan kağıtlar; İmalat; TEKSTİL SANAYİ-TÜRKİYE; TEKSTİL SANAYİ-TÜRKİYE-İŞÇİLİK