Oral health status and treatment needs of chıldren wıth cerebral palsy ın Istanbul (Turkey) - Deligöz, Jolita Rizgelyte (My University, 2017)
Serebral Palsı, çeşitli derecelerde doğum esnasında yada doğumdan hemen sonra oluşabilen bir durumdur. ABSTRACT Cerebral palsy is descriptive term define number of condition with various degree of severity and this status appears at birth or shortly after birth
Keywords: Ağız Sağlığı Durumu; Ağız ve diş sağlığı, Çocuklarda; Çocuklar; Gelişim bozuklukları; Istanbul (Türkiye); Oral Health Status; Serebral Palsı; Serebral Palsi; Socio-Economic Status; Sosyo-Ekonomik Durumu Cerebral Palsy