Bazı bazik ilaç maddelerinin ince tabaka kromatografisi yardımıyla analizi ve biyolojik matriksin analize etkisinin incelenmesi - Aydemir, R. Sema (My University, 1989)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; İLAÇ SANAYİ; Tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri