Modelling Approaches for Recognition of the Strategic Value of Information Management - (:unkn) unknown (My University, 2002)
Bilgiye ulaşmanın kolaylaşması erişilebilen bilgi miktarını arttırmıştır. Bilgi miktarında meydana gelen artış, işletmelerin '' Bilgi Yönetim Konsepti'' ne geçmelerini zorunlu kılmaktadır. Bu makalede öncelikle Bilgi Teknolojileri'nin '' Global İş Yönetimi '' açısından rolüne değinilmiştir. İkinci bölümde ''Veri'', ''Bilgi'' ve ''Değerli Bilgi'' kavramları açıklanmıştır. Üçüncü bölümde ''Bilgi Yönetimi'' kavramı işlenmiş, son bölümde ise, Bilgi Yönetimi'nin ifade ettiği stratejik değerin belirlenmesinde kullanılan yöntemler ele alınıştır.