Çocuklarda idrar yolu enfeksiyonu ve aile eğitiminin enfeksiyon tekrarına etkisi - Uzun, Berna (My University, 2004)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Çocuk Sağlığı; Hastalıklar; İdrar yolu hastalıklarının belirtileri; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri