Merzifon Kara Mustafa Paşa Camii ve hamamı ile Narince Abide Hatun Camii - Gülgen, Hicabi (My University, 1996)
unknown
Keywords: CAMİLER; Camiler ve minareler; Dini ve benzeri amaçlı yapılar; Güzel ve dekoratif sanatlar; Mimarlık