Bacteroides fragilis grubu bakterilerde karbapenem ve 5- nitroimidazol direncinin fenotipik ve genotipik yöntemlerle araştırılması - Uzunkaya, Özlem (My University, 2009)
unknown
Keywords: Mikrobiyoloji; Tıbbi Mikrobiyoloji; Tıp