2008 yılı ekonomik krizi sonrasında Türk bankacılık sektörünün veri zarflama analizi ile etkinliğinin incelenmesi - Yağcı, Hülya (My University, 2012)
unknown
Keywords: Bankalar ve Bankacılık; Krizler; Veri Zarflama Analizi; Yöneylem Araştırması