Senem Timuroğlu, Kanatlanmış Kadınlar?Osmanlı ve Avrupalı Kadın Yazarların Dostluğu(Winged Women - Friendship of Ottoman and European Women Writers), İstanbul: İletişim Yayıncılık, 2020, 248 s. - (:unkn) unknown (My University, 2020)
0