Seramikte Mayolika ve Sır Kazıma tekniğiyle gerçekleştirilen resim çalışmaları ve kişisel yorumlar - Sayıl, Neşe (My University, 1992)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; SERAMİK SANATI-TEKNİKLER; Seramik sanatları