Obsesif kompulsif bozuklukta duyusal kapılama ve bilişsel işlevler - Baripoğlu Kaya, Semra (My University, 1999)
unknown
Keywords: Akıl hastalıkları; Hastalıklar; PSİKİYATRİ; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri