Türk tip II diabetik hasta populasyonunda anjiotensin dönüştürücü enzim polimorfizminin diabetik nefropati ve diğer vasküler komplikasyonlar ile ilişkisi - Kantarcı, Gülçin (My University, 2000)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Böbrek vesidiksağan (üreten) hastalıkları; Hastalıklar; İç hastalıkları; Nefroloji; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri