Futbolda öğrenme ve öğretme (teori ve modeller) - Afyon, Yakup Akif (My University, 1994)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Futbol; SPOR-FUTBOL-ÖĞRETİM; Top oyunları