Vajin mukozasına yapışan tabletler üzerine çalışmalar - Sohtorik, İnci (My University, 1989)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMASÖTİK TEKNOLOJİ