Ahşap dışı malzeme ve teknolojilerinin sabit mobilya tasarımına etkileri - Atay, Ahmet (My University, 1998)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; MİMARİ-İÇ MEKAN; Mobilya; Mobilya ve aksesuvarları