Lateral ayak bileği ligamentlerinin ayak bileği stabilitesine katkısı - Bulucu, Can (My University, 1989)
unknown
Keywords: Ayak Bileği; bağ dokuları; eklemler; Hareket işlevleri ve deri; İnsan fizyolojisi; Kemikler; Morfoloji; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri