İnfertil olgularda geç foliküler fazda tek başına düşük doz hCG kullanımının ovulasyon indüksiyonundaki etkinliği - Şişmanoğlu, Gülfem (My University, 2008)
unknown
Keywords: İnfertilite; Kadın Hastalıkları ve Doğum; Kısırlık; Tıp