Tacrolimus nefrotoksisitesi geliştirilmiş hayvan modeline fibrojenik sitokinlerin patogenetik rolü ve ACE inhibitörü ve AII reseptör blokerinin buna etkisi - Deniz, Hicran (My University, 2005)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri