İslam siyasal düşüncesi çerçevesinde bir siyasal ideoloji olarak milliyetçilik ve Said Nursi - Çancı, Haldun (My University, 1998)
unknown
Keywords: Demokratik sistemler; Milliyetçilik; Siyasal bilimler (Siyaset bilimi); Toplum bilimleri; Yönetim ve devlet sistemleri