Sıçanlarda silikon implant yerleştirilmesi sonrası pentoksifilin’in kapsül reaksiyonu üzerine etkisi - Şatır, Tevfik (My University, 2007)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Cerrahi; İmplant; Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp; Tıp bilimleri