ABX modeline göre etkili iletişim - Türkmen, Kübra (My University, 2017)
Kişilerarası iletişim; genellikle yüz yüze, kaynak ve alıcı arasında gerçekleşen bir iletişim türüdür. ABSTRACT Interpersonal communication is a kind of communication that generally occurs face to face between the source and the receiver.
Keywords: ABX Model; ABX Modeli; Effective Communication; Etkili İletişim; İletişim; Kişilerarası ilişkiler