Okul öncesi kurumlarla ilkokullarda görev yapan öğretmenlerin kişisel özellikleri ve mesleki formasyonlarının değerlendirilmesi - Seçkin, Halide (My University, 1994)
unknown
Keywords: Eğitim; EĞİTİM,OKUL ÖNCESİ-ÖĞRETMENLER; Okul organizasyonu ve yönetimi; Öğretim ve öğretim kadrosu; ÖĞRETMENLER-KİŞİSEL ÖZELLİKLER