Flesko baskıda kalite kontrolü ve parametrelerinin incelenmesi - Büyükpehlivan, Gülhan (My University, 1999)
unknown
Keywords: İmalat; KALİTE KONTROLÜ; Matbaacılık ve ilgili etkinlikler; MATBAACILIK-BASKI TEKNİKLERİ