Şeria Nehri Havzası su sorununun sosyo-politik ve sosyo-ekonomik boyutları - Altuniç, Feza (My University, 1996)
unknown
Keywords: Siyasal bilimler (Siyaset bilimi); Siyasi Tarih; Toplum bilimleri; Uluslararası ilişkiler