İstanbul ili fatih ilçesinde kronik obstrüktif akciğer hastalığı prevalansı ve risk faktörlerinin belirlenmesi - Karaduman, Beyhan (My University, 2009)
unknown
Keywords: Hastalıklar_Akciğer; İç Hastalıkları; Tıp