Uplc-esı-ms/ ms ile kinolon antibiyotiklerinin ballarda tespitine yönelik analitik yöntem geliştirilmesi - Akyıldız, İsmail Emir (My University)
Kinolonlar, C9H7N kapalı formülüne sahip heterosiklik aromatik organik yapıda, antibakteriyel etkili bileşiklerdir. ABSTRACT Quinolones are antibacterial effective compounds in the heterocyclic aromatic organic structure having the closed formula C9H7N
Keywords: Antibiotics; Antibiotik kalıtılar, Balda; Antibiyotik; Antibiyotikler; Bal Fluoroquinolone; Florokinolon; Honey; Kalıntılar; Kimya, Analitik; UPLC-MS/ MS